COTTO D'ESTE: KERLITE

Gespecialiseerd in het professioneel plaatsen van Kerlite.

Cotto d'este is één van de eerste merken die dunne tegels in het assortiment heeft opgenomen. Populair is de Kerlite serie. Dit zijn dunne tegels van slechts 3mm dik. Deze tegels zijn voorzien van een met glasvezel versterkte onderkant waardoor ze zeer sterk zijn. In de Kerlite serie zijn ook wandtegels van maar liefst 300cm x 100cm te verkrijgen. Met deze zeer grote tegels kan je een wand bekleden zonder veel zichtbare voegen.

Besparen op renovatiekosten  De oude betegeling hoeft bij het gebruik van deze dunne tegels niet verwijderd te worden. Hierdoor kun je flink besparen op de afbraak- en afvoerkosten van puin. De hoeveelheid stof die vrijkomt bij dergelijke verbouwingen is ook niet onbelangrijk. Met de renovatietegels kan je zonder stof de vloer volledig vernieuwen.

Prijs dunne tegels per vierkante meter. De kostprijs van dunne tegels is vaak hoger dan deze van traditionele keramische tegels. Niet onlogisch want het procedé om ze te maken verloopt volledig anders en er zijn ook meer handelingen voor nodig om ze te vervaardigen. De prijs per vierkante meter schommelt tussen de 70 en 105 euro, exclusief btw en plaatsing.
Kwalitatieve tegels met vergelijkbare motieven kosten in vergelijking zo'n 20 à 30 euro minder per vierkante meter. Ga je echter ook de kosten en hindernissen in rekening brengen die een oude vloer met zich meebrengt dan zul je al snel constateren dat dunne tegels een veel goedkopere en snellere oplossing bieden.

Mobirise

Adres

Veldstraat 2a
3940 Hechtel-Eksel 


Contactgegevens 

Email: info@patrickplessers.be
Telefoon +32 (0) 11 73 45 21 
GSM: +32 (0) 475/68 16 54
www.patrickplessers.be

BTW: BE 0473 231 524

Gespecialiseerd in: 

Renovatie en installatie van badkamers, inloopdouches, douchecabines, zonne-boilers, 

Built with Mobirise creator